Tko su naši klijenti?
Ville
Hoteli
Kuće za odmor
Kampovi
Apartmani
Smještajni objekti
Digitalni vodič
UNUTAR I IZVAN SMJEŠTAJA
Digitalni vodič do zadovoljnog gosta

Mobilna aplikacija koja predstavlja smještajni objekt gostima. Prikažite svoju ponudu gostima te im preporučite najbolje aktivnosti i osigurajte ugodan i siguran boravak.

Frame 142
BRZA IZRADA
Personalizirana mobilna aplikacija u 10 dana

Personalizirana aplikacija za Vaš smještajni objekt rađena po već gotovom rješenju s mogućnošću dodatnih izmjena i zahtjeva sukladno Vašim potrebama.

Frame 142
Do 15 puta jeftinije
ŠTEDI VRIJEME I NOVAC
Do 15 puta jeftinije od izrade vlastitog rješenja

Izrada digitalnih rješenja vrlo često zna oduzimati puno vremena i novca. Zbog načina na koji izrađujemo software preko 15 godina osiguravamo najbolje cijene mobilnih aplikacija u turizmu.

Nikada brže do mobilne aplikacije za Vaš smještajni objekt!
ZAŠTO ODABRADITI MOBILNU APLIKACIJU?
Što GUIDE for YOU donosi našim klijentima?
Što GUIDE donosi našim klijentima

Direktna komunikacija na svakom jeziku

Potpuni vodič za Vašeg gosta kako unutar tako i izvan smještajnog objekta. Pošaljite push obavijest gostima i potaknite ih na aktivnosti unutar smještajnog objekta ili promovirajte važan događaj u Vašem mjestu!

Dodatni izvor prihoda

Odabirete najbolje aktivnosti iz online ponude te ih preporučite Vašim gostima pritom ostvarujući proviziju do 8%.

Bolje ocijene i više preporuka

Smanjite ponavljajuća pitanja Vaših gostiju i pružite bolju uslugu koju će gosti poštovati i vrlo često ostaviti i bolju recenziju.

KAKO SMO DRUGIMA RIJEŠILI PROBLEME
Što kažu vlasnici smještajnih objekata na GUIDE for YOU?
olea_slider1
Hotel
Hotel Olea

„Koristeći GUIDE for YOU problemi na recepciji su nestali. Gosti uživaju u pregledu hotela i obližnjih aktivnosti. Vrlo smo zadovoljni ovakvim poslovnim modelom i nemamo nikakvih problema s zadržavanjem ovog rješenja zauvijek.”

Ivica Lukanović, direktor hotela Olea

256667351
Heritage Villa
Laurel

„Otkako posjedujem i iznajmljujem vilu uvijek tražim načine kako da poboljšam iskustvo gostiju. Omogućujući svojim gostima GUIDE pomoglo mi je u ostvarenju još boljih recenzija i ponovnih rezervacija.“

Toni Tabako, vlasnik vile

opatija-camping-1
Camp
Opatija Camping

„Mi smo kamp koji ima puno različitih posjetitelja i postavljaju nam mnoštvo pitanja o području. S GUIDE-om sva su ta pitanja odgovorena te smo u mogućnosti prikazati naš kamp na lijepom digitalnom rješenju. Napokon, solucija koja nije skupa niti oduzima vrijeme pri izradi.“

Barbara Brkić, menadžer

opatija-camping-1
Lando Resort
Rab

“GUIDE for YOU aplikacija se pokazala kao izvrsna investicija za naš resort jer je pridonijela povećanju zadovoljstva gostiju te vjerojatnosti njihovog ponovnog dolaska kod nas. Svakako preporučujemo aplikaciju drugim vlasnicima smještajnih objekata koji žele poboljšati iskustvo svojih gostiju te ojačati svoje poslovanje.”

Elvira Vuković, Star Turist d.o.o.

default
Hotel
Mediteran

“GUIDE for YOU nam je od velike pomoći. Naši gosti dolaze iz različitih zemalja i zanimaju se za mnoge atrakcije u gradu Crikvenici. Prije smo im davali tiskane brošure i mape grada, no to je bilo često nepraktično. Gosti uz aplikaciju sada lako pronalaze sve što ih zanima, na jeziku koji im odgovara što i našim recepcionarima pomaže.

Aplikacija nam omogućava također i promidžbu hotelskih usluga što nam je najvažnije.”

Franjo Levar, Star Turist d.o.o

villas Rab
Villas
Rab

“Gosti su vrlo zadovoljni što mogu pronaći sve informacije na jednom mjestu, a aplikacija je korisna i za nas kao domaćina iz razloga što omogućuje promociju smještaja i rezervacije na jednostavan način.”

Elvira Vuković, Star Turist d.o.o.

apartment sand beach
Apartman
Sand Beach

“Sve u svemu, GUIDE for YOU je izvrsna aplikacija za naše goste, ali i za nas. Pruža sve informacije na raznim jezicima koje su potrebne kako bi gosti istražili okolicu apartmana. Bilo mi je drago vidjeti kako su koristili aplikaciju i uživali u onome što smo imali za ponuditi. Već sada online šaljemo aplikaciju gostima koji tek dolaze te smo primijetili da je koristan alat i u privlačenju novih. Toplo preporučujem.”

Goran Grgurina

hotel florian & godler
Hotel
Florian & Godler

“Aplikacija nam je omogućila lakšu komunikaciju s gostima, pružajući im informacije o hotelu, objektima u blizini, turističkim i povijesnim atrakcijama u blizini te gradu Karlovcu općenito. Također, omogućila nam je prilagodbu gostima prema njihovim potrebama i željama, nudeći personalizirane poruke o našim uslugama te istovremeno dodatnu zaradu.”

 Franjo Levar, Star Turist d.o.o.

3 KORAKA DO VLASTITE APLIKACIJE
Kako izgleda proces izrade GUIDE for YOU mobilne aplikacije?

Kontaktirajte nas

Ispunite obrazac za kontakt i ostvarite BESPLATNU demonstraciju GUIDE for YOU rješenja. Kroz kratki poziv imati ćete priliku postaviti sva pitanja!

Odaberite sadržaj iz predloženog dokumenta

Nakon što Vam pošaljemo kratki upitnik u kojem odaberete željeni sadržaj, počinjemo s izradom početne verzije aplikacije.

Naš tim će izraditi aplikaciju za Vas

Izrada GUIDE for YOU traje samo 10 radnih dana. Također ćemo Vas upoznati s korisničkim sučeljem i objasniti kako iskoristiti puni potencijal i prednosti.

Vaša aplikacija je spremna za korištenje!

Odgovorite na pitanja gosta jednostavnom aplikacijom sa sadržajem kojeg ste pažljivo birali i povećajte vrijednost Vašeg smještajnog objekta!

Pružite kvalitetniju uslugu svojim gostima
Izradite aplikaciju po najboljim cijenama
750
STANDARD

Jezici 
HR, ENG

Sadržaj 
60 kartica

Godišnje izmjena 
12 izmjena/3 zahtjeva

Mjesečno obavijesti 
10

1250
BUSINESS

Jezici 
HR, ENG, (DE ili IT)

Sadržaj 
80 kartica

Godišnje izmjena 
24 izmjene/6 zahtjeva

Mjesečno obavijesti 
25

2500
PREMIUM

Jezici 
HR, ENG, (DE ili IT), + 1 po izboru

Sadržaj 
100 kartica

Godišnje izmjena 
36 izmjena/12 zahtjeva

Mjesečno obavijesti 
50

ŠTO POSJEDOVANJE GUIDE FOR YOU RJEŠENJA ZAPRAVO ZNAČI
Pročitajte više o samom rješenju i otkrijte kako potiče Vaš poslovni uspjeh
GUIDE (265 × 574 piks.)

Vaši gosti očekuju da im pružite informacije o svom području. Zaradite više radeći upravo to!

Izradite svoju aplikaciju za manje od 14 dana i počnite zarađivati ​​do 8% od rezervacija aktivnosti. (Ne brinite, mi radimo većinu posla)

Kontaktirajte nas danas.

Pružite svojim gostima iskustva koja će povećati zadovoljstvo Vašim smještajem. Pomozite im rezervirati aktivnosti čak i prije dolaska u Vaš smještaj.

Omogućite im osnovne i zanimljive podatke o Vašem smještaju, a tu su i navigacija, kontakt brojevi, pisana i zvučna poruka dobrodošlice.

Vaša recepcija je središte informacija. Omogućite svojim zaposlenicima digitalni vodič koji mogu podijeliti u nekoliko sekundi. Stvorite brzu i inovativnu uslugu i istovremeno smanjite troškove osoblja.

Omogućite gostima sve informacije na njihovim telefonima te ih nikada neće zaboraviti ili izgubiti.

Jezične barijere su stvar prošlosti. Stvorite digitalno rješenje na nekoliko jezika i pokažite gostima koliko su Vam važni.

Pokazivanje poštovanja prema tuđem jeziku povećati će vaše recenzije, preporuke i ponovne rezervacije.

Zaradite više uz promoviranje ukupne ponude gostima, potaknite ih obavijestima kako bi bili informirani te kako bi koristili dodatne usluge Vašeg smještaja . Postanite središnja točka aktivnosti svojih gostiju i vratite kontrolu s drugih platformi. GUIDE for YOU omogućuje direktne rezervacije Vašeg smještaj, bez plaćanja provizija te promidžbu smještaja.

Također, kontaktirajte nas kao preprodavač za GUIDE ili ako poznajete nekoga tko bi mogao imati koristi!

Ažuriranja i održavanje uključeni su u malu godišnju naknadu. Ta naknada može biti do 20x manja od prosječne cijene održavanja prilagođene aplikacije.

Sve nove značajke su BESPLATNE za naše postojeće korisnike.

Prilagođeno izrađene web stranice i aplikacije ne mogu se održavati dulje vrijeme bez velikih ulaganja, a 93% se raspadne unutar 5 godina.

ŠTO KAŽU BROJKE O NAMA
Rezultati našega rada
+320
+320
Partnera
+13200
+13200
Korisnika
+1450
+1450
Rezervacija
+230000
+230000
Pregled sadržaja
GDJE SMO SVE IZLAGALI GUIDE FOR YOU
Predstavljen na najvećim svjetskim turističkim sajmovima
Frame 153
Frame 154
IHTF Vienna
Travel tech show London
ZAŠTO JE PRILAGODBA DIGITALNIM ALATIMA NUŽNA?
Pročitajte više o digitalnim alatima u turizmu